ΕΥΕΞΙΑ – ΣΑΟΥΝΕΣ

Οφέλη Σάουνας

Η σάουνα έχει γνωστά και εκπληκτικά οφέλη για τον οργανισμό…

Ισχυρή Διείσδυση και Ακτινοβολία Υπερύθρων:

Οι υπέρυθρες έχουν ισχυρή διείσδυση και ακτινοβολία, ενισχύοντας τον έλεγχο της θερμοκρασίας και το αποτέλεσμα της κρούσης. Αφού απορροφηθούν από το ανθρώπινο σώμα, ενεργοποιούν τα μόρια με υδρογόνο, ενισχύοντας τη δύναμη της μεταξύ τους δεσμεύσης και ενεργοποιώντας βιολογικά μακρομόρια όπως πρωτεΐνες.

Θέρμανση με Γραφένιο:

Το σύστημα θέρμανσης με γραφένιο χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό ως πηγή ενέργειας και το γραφένιο ως στοιχείο θέρμανσης. Το γραφένιο, ως νανοϋλικό, μπορεί να παράγει συνεχώς υπέρυθρες ακτίνες φωτός ζωής. Οι υπέρυθρες που παράγονται από το γραφένιο είναι συναφείς με το μήκος κύματος του ανθρώπινου σώματος, προκαλώντας κρούση και διαπερνώντας τον υποδόριο ιστό.

Βιοκύματα:

Τα βιοκύματα είναι χαμηλής συχνότητας εναλλασσόμενα μαγνητικά πεδία με μήκη κύματος από 5000 έως 6000 χιλιόμετρα (συχνότητα 50-60 Hz). α βιοκύματα μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στο ανθρώπινο σώμα και να διεγείρουν τα ακτινικά σημεία, ακριβώς όπως η αρχή της ακουπούνκτουρας ή ακουπούνκτουρ(το οποίο αναφέρεται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική μέθοδο που περιλαμβάνει τον τοποθετημένο πόντο στο σώμα για θεραπευτικούς σκοπούς) και της μοξιμπούσιον(ένα άλλο όνομα για τη μοξα ή τη θεραπεία με θερμότητα, μια άλλη παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδο που προέρχεται από την κινεζική ιατρική).

Κβαντική Ενέργεια:

Η κβαντική ενέργεια δημιουργεί κύματα δόνησης υψηλής συχνότητας, προκαλώντας αλλαγές στη μοριακή δομή. Η τεχνολογία αυτή εκμεταλλεύεται πλήρως την αρχή της κρούσης μεταξύ των μαγνητοποιημένων κυμάτων ενέργειας και των φυσικών συχνοτήτων διαφόρων κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, ενισχύοντας συνολικά τον μεταβολισμό, την απορρόφηση, την αυτοθεραπεία και τη ζωτικότητα του ανθρώπινου σώματος.

Αρνητικά Ιόντα Οξυγόνου:

Τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου είναι οξυγόνο που έχει αποκτήσει ένα ή περισσότερα ηλεκτρόνια με αρνητικό φορτίο. Είναι ευεργετικά για την υγεία του ανθρώπινου σώματος, ενώ η συγκέντρωσή τους στον αέρα είναι ένδειξη φρεσκάδας. Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας καθορίζει ότι η πρότυπη συγκέντρωση αρνητικών ιόντων οξυγόνου στον φρέσκο αέρα δεν πρέπει να είναι λιγότερη από 1000 έως 1500 ανά κυβικό εκατοστό αέρα.

Κυματική 3D Περιστροφή:

Η τεχνολογία 3D περιστροφής λειτουργεί σαν ένας “πολυκατευθυντικός προβολέας” για τις υπέρυθρες ακτίνες, την κβαντική ενέργεια, τα βιοκύματα, τα κύματα terahertz, και άλλα. Σκοπός της είναι να διαχέει αυτές τις ενέργειες παντού, σε κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ενισχύει τα οφέλη τους. Συνηθίζεται να χρησιμοποιείται ως ένα εξελιγμένο εργαλείο για να εξοικονομεί ενέργεια και να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Κύματα Terahertz :

Τα terahertz αποτελούν μιαν καινοτόμο πηγή ακτινοβολίας με πολλαπλά πλεονεκτήματα. Ο φασματικός χαρακτήρας των ουσιών στο φάσμα των terahertz, συμπεριλαμβανομένων των φασμάτων μετάδοσης και ανάκλασης, περιέχει πλούσιες πληροφορίες φυσικής και χημείας. Οι παλμικοί πηγές φωτός terahertz διαθέτουν πολλές μοναδικές ιδιότητες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός.

 

Αεροδιαστημική Τεχνολογία Gyromagnetic:

Η τεχνολογία Gyromagnetic, γνωστή και ως TC gyromagnetic energy waves, βασίζεται σε μήκος κύματος περίπου 600 hertz (ο αριθμός δονήσεων ανά δευτερόλεπτο) που δεν μπορεί να δει κανείς με γυμνό μάτι, με σπειροειδή κατεύθυνση και ισχυρή διείσδυση. Οι TC gyromagnetic energy waves μπορούν να ανιχνεύουν βάθη αντικειμένων από 120 έως 150 εκατοστά. Εάν εφαρμοστεί γενικά στο ανθρώπινο σώμα, απαιτείται μόνο 12 έως 16 εκατοστά TC gyromagnetic energy waves.