Επιστροφές

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Στην εταιρεία μας, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της ικανοποίησης των πελατών και της διασφάλισης υψηλής ποιότητας στα προϊόντα που παρέχουμε. Με βάση αυτήν τη φιλοσοφία, η πολιτική επιστροφών μας έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντάς τους εύλογες και δίκαιες διαδικασίες επιστροφής.

1. Περίοδος Επιστροφών: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να αποφασίσετε εάν το προϊόν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας.

2. Κατάσταση Επιστροφής: Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση, χωρίς σημάδια χρήσης ή φθορές. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή προϊόντων που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια.

3. Αλλαγή προϊόντος / Επιστροφή Χρημάτων: Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ή την επιστροφή ενός προϊόντος κι εφόσον αυτό πληροί τις προϋποθέσεις, αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών, ενώ το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εσάς. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.

Διαδικασία Επιστροφής: Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-5200010 με την εξυπηρέτηση πελατών (Δε-Πα 9:00-17:00) για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία επιστροφής, ή μέσω e-mail στο customersupport@fujia.gr με θέμα «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Θα σας παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πώς να επιστρέψετε το προϊόν σας με ασφάλεια.