ΕΥΕΞΙΑ – ΣΑΟΥΝΕΣ

Εξαρτήματα Σάουνας

Intelligent digital control panel

Ο Έξυπνος Ψηφιακός Πίνακας Ελέγχου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαχείρισης για τη σάουνα. Εκτός από τη ρύθμιση θερμοκρασίας και χρόνου, παρέχει επιλογές προγραμματισμού, αποθήκευση προφίλ χρηστών και προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης.

Audio system

Το σύστημα ήχου ενισχύει την εμπειρία της σάουνας με κρυστάλλινο ήχο και εξατομικευμένες επιλογές αναπαραγωγής. Με υψηλή ποιότητα ήχου και ενσωματωμένους ηχείους, προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και ευεξία.

Anion oxygen bar

Το “anion oxygen bar” είναι μια συσκευή που σχεδιάστηκε για να παρέχει καθαρό αέρα και να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Ο όρος “anion” αναφέρεται στα αρνητικά ιόντα, τα οποία πιστεύεται ότι έχουν ορισμένα οφέλη για την υγεία, όπως η μείωση της κόπωσης, η βελτίωση της διάθεσης και η αύξηση της ενέργειας. Η συσκευή “oxygen bar” παρέχει επίσης καθαρό οξυγόνο, το οποίο μπορεί να είναι ευεργετικό για την αναζωογόνηση και την ανανέωση του οργανισμού.

Reading light

Το φως ανάγνωσης προσφέρει απαλό φωτισμό για άνετη ανάγνωση στη σάουνα. Με ειδικό σχεδιασμό που διαχέει ομοιόμορφα το φως, εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για ανάγνωση χωρίς να επηρεάζει την ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Towel rack

Το “towel rack” σε μια υπέρυθρη σάουνα είναι μια βάση ή μια ράγα που σχεδιάζεται για να κρεμάτε πετσέτες ή άλλα αξεσουάρ. Συνήθως τοποθετείται στο εσωτερικό της σάουνας κοντά στην είσοδο ή στον τοίχο για εύκολη πρόσβαση όταν κάποιος χρειάζεται να σκουπίσει τον ιδρώτα του ή να αντικαταστήσει πετσέτες. Είναι ένα πρακτικό χαρακτηριστικό που προσθέτει άνεση στην εμπειρία χρήσης της υπέρυθρης σάουνας.

Book rack

Το λεπτό “book rack” στην υπέρυθρη σάουνα είναι λειτουργικό και κομψό. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, παρέχει άνετη αποθήκευση για βιβλία και αξεσουάρ. Ενσωματώνεται αρμονικά στον χώρο της σάουνας, προσθέτοντας λειτουργικότητα και στυλ. Η διακριτική του παρουσία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την ανάγνωση και τη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της σάουνας. Με τις διαστάσεις του να είναι στα μέτρα, προσφέρει μια πρακτική λύση αποθήκευσης σε έναν περιορισμένο χώρο. Το “book rack” αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας σάουνας, εμπλουτίζοντας την αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης των χρηστών.

Tea cup holder

Ο κάτοχος κούπας τσαγιού προσφέρει μια βολική λύση για την τοποθέτηση των κούπων τσαγιού εντός της σάουνας. Με σταθερή βάση και λειτουργικό σχεδιασμό, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους τσάι χωρίς το άγχος της αστοχίας ή του κινδύνου να χυθεί.

Tempered glass door

Η πόρτα από ειδικά θερμοεπεξεργασμένο γυαλί παρέχει ασφάλεια και αισθητική στην είσοδο της σάουνας. Με ανθεκτική κατασκευή και κομψό σχεδιασμό, διαχέει φυσικό φως εντός του χώρου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για χαλάρωση και ευεξία.

Vent

Ο αεραγωγός είναι ουσιώδης για τη διατήρηση φρεσκάδας και καλής κυκλοφορίας αέρα στη σάουνα. Με τη διαρκή ανανέωση του αέρα, εξασφαλίζει την απομάκρυνση της υγρασίας και των ανεπιθύμητων οσμών, προσφέροντας έναν υγιεινό και άνετο χώρο για χαλάρωση.

Tomalin Tourmaline

Το Tomalin Tourmaline είναι μια πρωτοποριακή προσθήκη στη σάουνα που προσφέρει θεραπευτικές ιδιότητες. Με την εκπομπή αρνητικών ιόντων και την παραγωγή ενέργειας φυσικού φωτός, προάγει την ευεξία και τη χαλάρωση του σώματος, βοηθώντας στη μείωση του στρες και της κόπωσης.