Τεχνολογία 3D

Το σύστημα τεχνολογίας 3D έχει τη δυνατότητα να κινείται σε τρεις διαστάσεις: πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά και εμπρός-πίσω. Αντίθετα με τα συστήματα 2D που κινούνται κατά μήκος ενός μόνο επίπεδου, η τεχνολογία 3D επιτρέπει στους κυλίνδρους μασάζ να προβάλλονται περισσότερο από την τροχιά τους, παρέχοντας έτσι μια πιο δυναμική και εξατομικευμένη εμπειρία μασάζ.

Στις 3D πολυθρόνες μασάζ ROHAUS, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την ένταση του μασάζ, ελέγχοντας πόσο βαθιά θα εισχωρούν οι κύλινδροι στους μύες τους. Αυτή η δυνατότητα ελέγχου βάθους προσφέρει ένα πιο εξατομικευμένο και στοχευμένο μασάζ, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία στις ανάγκες και το επίπεδο που προτιμούν. Η επιπλέον διάσταση κίνησης καθιστά το μασάζ πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό φτάνοντας σε διάφορα σημεία του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αυχένα, των ώμων και άλλων περιοχών που συνήθως παραμελούνται.

Συνολικά, η τεχνολογία 3D ενισχύει το βάθος και εμπλουτίζει την ποικιλία των τεχνικών μασάζ στις πολυθρόνες, προσφέροντας μια πιο συναρπαστική και θεραπευτική εμπειρία για τους χρήστες.

Τεχνολογία 4D

Όπως και στην τεχνολογία 3D, οι καρέκλες 4D κινούνται κατά μήκος τριών αξόνων: κάθετα, οριζόντια και διαγώνια. Αυτό επιτρέπει στους κυλίνδρους να προσαρμόσουν το βάθος του μασάζ, παρέχοντας μια πιο δυναμική εμπειρία. Εκτός από τις τρεις διαστάσεις του χώρου, η 4η διάσταση ενσωματώνει το στοιχείο του χρόνου. Η ένταση, η ταχύτητα και ο ρυθμός των κυλίνδρων μασάζ μπορούν να ποικίλουν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μιμούμενοι διάφορες τεχνικές μασάζ. Αυτή η ρύθμιση στοχεύει στο να προσομοιώσει ακριβέστερα τα χέρια ενός επαγγελματία μασέρ, δημιουργώντας μια εμπειρία μασάζ παρόμοια με αυτήν που προσφέρει ο θεραπευτής.

(Η τεχνολογία 4D πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα από την πολυδιάστατη κίνηση ενσωματώνοντας παραλλαγές σε ταχύτητα, ισχύ και τεχνική, με στόχο μια πιο ρεαλιστική και εξατομικευμένη εμπειρία μασάζ).

Αερόσακοι

Οι αερόσακοι τοποθετούνται στις  πολυθρόνες με σκοπό να παρέχουν μασάζ με τη χρήση αέρα, αυξάνοντας έτσι την ποικιλία των τεχνικών μασάζ που προσφέρει η πολυθρόνα, προσφέροντας πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Τοποθετούνται στρατηγικά σε διάφορα σημεία της καρέκλας, όπως οι ώμοι, τα μπράτσα, τα ισχία, τα πόδια και οι γάμπες και παράγουν έναν ρυθμικό κύκλο πίεσης και απελευθέρωσης, μιμούμενο την αίσθηση των χεριών και των δακτύλων που ασκούν πίεση και μαλάζουν τους μύες. Η ένταση και η εστίασή τους ρυθμίζεται και χειροκίνητα, προσαρμοζόμενη τις προτιμήσεις του χρήστη. Οι αερόσακοι στις πολυθρόνες μασάζ συνδυάζονται με άλλες τεχνικές, όπως η μάλαξη, η κύλιση και τα χτυπήματα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που στοχεύει σε διάφορες μυϊκές ομάδες και βοηθούν στη χαλάρωση και την ευεξία.